صفحه اصلی / مقاله

ورزشی

  • 1402-09-06

سرمربی تیم بسکتبال با ویلچر پس از کسب عنوان برترین تیم آسیا: به ما هم مثل والیبال نشسته فرصت دهید

سرمربی تیم بسکتبال با ویلچر پس از کسب عنوان برترین تیم آسیا: به ما هم مثل والیبال نشسته فرصت دهید
  • تاریخ انتشار:
    1402-09-06

محمدرضا دستیار درباره انتخاب تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران به عنوان بهترین تیم آسیا در سال 2023 اظهار داشت: خیلی خوشحالم و البته بسیار به موقع بود؛ چون در بازی‌های پاراآسیایی نتیجه مطلوب و مورد نظرمان حاصل نشد، اما حالا بچه‌ها می‌توانند قدر خودشان را بدانند و متوجه شوند که دیده می‌شوند. واقعاً افتخار بزرگی است که از میان این همه تیم به عنوان بهترین تیم آسیا انتخاب شدیم و بابت این موضوع از همه ملی‌پوشان، مربیان، انجمن بسکتبال با ویلچر، فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان، کمیته ملی پارالمپیک و همه کسانی که دست به دست هم دادند تا این موفقیت کسب شد، تشکر می‌کنم.

وی در پاسخ به این سؤال که با کسب این عنوان ارزشمند، چه توقعی به عنوان سرمربی تیم ملی از مسئولان دارد؟ گفت: غفور کارگری رئیس کمیته پارالمپیک به ریاض رفته و ان‌شاءالله با تندیس تیم بسکتبال با ویلچر به کشور بازمی‌گردد. پس از بازگشت به ایران، جلسه‌ای برگزار می‌کنیم تا خواسته‌هایمان را بگوییم و البته درخواست می‌کنیم که نگاه ویژه‌تری به رشته ما شود. بسکتبال با ویلچر در سال‌های اخیر دچار فراز و نشیب‌هایی بوده است. زمانی که در فراز بوده، ثبات وجود داشته است. شما به والیبال نشسته نگاه کنید؛ همیشه در انجمن و کادر فنی تیم ملی ثبت وجود داشته و همین ثبات و ادامه حضور علی کشفیا (رئیس انجمن والیبال نشسته) و هادی رضایی (سرمربی) باعث ایجاد این شرایط مطلوب برای تیم ملی والیبال نشسته بوده است. باید به بسکتبال با ویلچر نیز همین فرصت داده شود، نه اینکه به اصطلاح «با یک غوره سردی کنیم و با یک مویز گرمی». منظورم این است که نباید به خاطر یک نتیجه همه چیز را بر هم زد.

دستیار ادامه داد: خوشبختانه رئیس فدراسیون از من و تیم ملی حمایت کرده است. نمونه این حمایت، تلاش برای پارکت کردن سالن فدراسیون است که این کار با وجود همه مشکلاتی که وجود دارد، انجام شده تا آنجا تبدیل به خانه بسکتبال با ویلچر شود. این یک اتفاق مهم برای رشته ما محسوب می‌شود و همه بازیکنان نیز از بابت آن خوشحال هستند. امیدواریم در مسیر حمایت از این رشته نیز کمیته پارالمپیک کمک بیشتری کند و نگاه ویژه‌تری داشته باشد. می‌خواهیم با هیچ ورزش دیگری مقایسه نشویم و نگاه ورزشی‌تر به ما شود.

وی عنوان کرد: خوشبختانه با حمایت کمیته پارالمپیک، پاداش پای سکو برای رشته‌های تیم به صورت کامل پرداخت می‌شود و این اتفاق بزرگی است. ان‌شاءالله حمایت‌ها تا پارالمپیک پاریس تداوم داشته باشد تا بتوانیم آنجا هم روی سکو برویم.

سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر در پاسخ به این سؤال که «چه حمایت‌های دیگری برای تیم ملی نیاز دارید؟» به تسنیم گفت: خانه بسکتبال با ویلچر پس از نصب پارکت‌های جدید نیازمند آن است که به سخت افرازهای مورد نیاز این رشته مجهز شود. داشتن برخی دستگاه‌ها و سخت‌افزارها کمک فراوانی به کادر فنی و ملی‌پوشان می‌کند.

«آیا کسب عنوان بهترین تیم آسیا، باعث افزایش توققعات و انتظارات از تیم شما نمی‌شود؟» دستیار در پاسخ به این پرسش گفت: قطعاً این موضوع بار سنگینی را روی دوش ما می‌گذارد، ولی ما به آینده امیدواریم. دو فرصت برای کسب سهمیه پارالمپیک داریم؛ ابتدا باید در مسابقات قهرمانی آسیا - اقیانوسیه برویم و اگر خدایی ناکرده در تایلند به سهمیه نرسیدیم، نباید شرایطی ایجاد شود که به مسابقه دوم انتخابی در پاریس اعزام نشویم. قطعاً کسب سهمیه در آسیا سخت‌تر است؛ چون ژاپن و استرالیا و کره جنوبی حضور دارند و همین مسئله می‌تواند استرس را بیشتر کند، با این وجود بچه‌ها مصمم هستند به هر شکل ممکن به سهمیه پارالمپیک برسند.

  • برچسب ها
  • بسکتبال ویلچر ورزش